J Plasma Kocaeli
J plasma Kocaeli uygulaması, soğuk plazma enerjisi kullanılarak gerçekleştirilen; yüz ve vücut bölgelerindeki sarkmaları gidermek için yapılan özel bir uygulamadır. J plasma uygulaması, lazer tedavilerine bir alternatif olarak geliştirilmiştir ve benzerlerinden çok daha modern bir tedavi seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır. Yazımızın devamında ‘’J plasma tedavisi ne kadar sürer?’’, ‘’J plasma tedavisi nasıl yapılır?’’, ‘’J plasma tedavisi sonrası iyileşme süreci nasıldır?’’ ve ‘’J plasma tedavisinin avantajları nelerdir?’’ gibi merak edilen sorulara yanıt vereceğiz. Kocaeli J plasma tedavisi hakkında detaylı bilgi almak için yazımızın devamını inceleyebilirsiniz.
J Plasma Nedir?
J plasma, soğuk plasma enerjisi sayesinde çeşitli yüz ve vücut bölgelerinin gençleşme mekanizmalarını aktifleştirmek için yapılan uygulamadır. Bu uygulama 1 santimetreden tam 5 kat küçük kesiler yardımı ile cilt altına girilerek yapılmaktadır. Böylece uygulamanın etkileri hızlı bir şekilde ortaya çıkabilmektedir.
J Plasma Neden Yapılır?
J plasma, cilt sarkmalarını ve cilt yüzeyindeki gevşeklikleri ortadan kaldırmak için yapılır. Bu amaç doğrultusunda yüzden çene altı bölgesine, boyun ve dekolte bölgesinden kalçalara kadar pek çok bölgeye uygulanabilir. Böylece uygulandığı bölgede, ciddi germe ameliyatlarına gerek kalmaksızın önemli ölçüde toparlanma meydana gelmesini sağlayabilir.
J Plasma Kimlere Önerilir?
J plasma uygulaması, hafif ve orta dereceli cilt sarkmalarına ve cilt gevşekliklerine sahip olan bireylere önerilir. Şiddetli sarkmaların giderilmesi için germe operasyonlarının tercih edilmesi çok daha iyi olacaktır. J plasma için en ideal yaş aralığı 30 ila 80’dır. Bununla birlikte J plasma uygulaması çeşitli durumlarda daha genç bireylere de uygulanabilmektedir. J plasma uygulaması günümüzde hem kadınlar hem de erkekler tarafından yaygın bir şekilde tercih edilmektedir, uygulama için herhangi bir cinsiyet ayrımı söz konusu değildir. Doktorunuz uygulama öncesinde genel sağlık durumunu değerlendirecek ve J plasma işlemine uygun olup olmadığınızı belirleyecektir.
J Plasma Hangi Bölgelere Yapılır?
J plasma uygulaması şu gibi bölgelere yapılabilir:
- Yüz bölgesi.
- Göğüsler ve dekolte bölgesi.
- Boyun ve gıdı bölgesi.
- Karın ve göbek bölgesi.
- Bel bölgesi.
- Uyluk ve kalça bölgesi.
- Diz bölgesi.
- Basenler.
J plasma uygulaması bahsi geçen bölgelere yapılabilir. Uygulama sırasında doktorun da profesyonel görüşü doğrultusunda birden fazla bölgeye müdahale edilebilir.
J Plasmanın Avantajları Nelerdir?
J plasmanın avantajları arasında şunlar yer almaktadır:
- Tüm vücut bölgelerine güvenli bir şekilde uygulanabilir. Özellikle de yüz ve boyun bölgesi için yaygın bir şekilde tercih edilir.
- Uygulandığı bölgenin doğal estetik potansiyelini ortaya çıkarır, abartılı ve orantısız bir görünüme neden olmaz.
- İyileşme süreci oldukça hızlıdır.
- Uygulama bölgesinde, germe ameliyatlarında olduğu gibi büyük ölçekli cerrahi işlemler gerçekleştirilmez. Dolayısıyla da iyileşme süreci daha konforludur ve iz oluşumu minimaldir.
J plasma uygulamasının avantajları ve faydaları bu şekilde sıralanabilir.
J Plasma Zararlı Mı?
J plasma uygulaması sırasında, lazer tedavilerinde olduğu gibi cilt yüzeyinde yüksek sıcaklık seviyeleri meydana gelmez. Bu yüzden de uygulamaya bağlı gelişebilecek komplikasyonlar son derece minimaldir. J plasma, günümüzde minimal girişimsel estetik uygulamaları arasında en modern teknikler ile yapılan tedavidir. Bu yüzden de son derece güvenli ve konforlu bir seçenektir. Bununla birlikte elbette J plasmaya bağlı olarak bazı komplikasyonlar gelişebilir. Bu komplikasyonların arasında hafif kızarıklıklar ve şişlikler bulunur. Bunlar geçici şikayetlerdir.
J Plasma Ne Kadar Sürer?
J plasma uygulaması genellikle 1 saat kadar sürer. Bununla birlikte uygulama bölgesinin genişliğine, uygulama bölgesinin sayısına ve benzer etmenlere göre J plasma süresi kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuz uygulama öncesinde size özel bir estetik planlaması hazırlayacak ve sizi J plasmanın süresi hakkında detaylı olarak bilgilendirecektir.
J Plasma Nasıl Yapılır?
J plasma genellikle lokal anestezi ve sedasyon eşliğinde yapılmaktadır. Bazı durumlarda genel anestezi altında da yapılması mümkündür. Uygulama sırasında hedef cilt bölgelerine 2 milimetre gibi son derece küçük olan kesiler açılmaktadır. Daha sonra ise bu kesilerden cilt altına girilmektedir ve cilt altından gerçekleştirilen işlemler sayesinde hedef bölgedeki dokulara müdahale edilmektedir.
J Plasma Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır?
J plasma sonrası iyileşme süreci görece konforlu ve hızlıdır. Hastalar uygulamadan sonra genellikle aynı gün taburcu edilirler. J plasma sonrası taburcu olan hastaların evlerine dönüp dinlenmeleri önerilir. Uygulamadan sonraki birkaç gün boyunca hasta hafif ölçekli ağrılar deneyimleyebilir. Bu ağrıların giderilmesi için doktor, hastasına ağrı kesici ilaç reçete edebilir. J plasma sonrasında hedef cilt bölgelerinde hafif şişlikler ve morluklar görülmesi de mümkündür. Bu gibi komplikasyonların genellikle birkaç gün içerisinde kendiliğinden geçmesi beklenir. Hasta doktorunun da önerisiyle 3 ila 7 gün içerisinde kademeli olarak günlük yaşamına dönebilir. Bu süreçte J plasma uygulamasının etkileri her geçen gün daha da belirgin bir hal alır.
Kocaeli J Plasma Fiyatları 2024
Kocaeli J plasma fiyatları, uygulamanın detaylarına ve benzer etmenlere göre kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.